martes, 3 de noviembre de 2020

3. ¡ANÀLISI del CURRÍCULUM de EF!

 


El currículum d'Educació Primària, és una autèntica meravella tant per a docents com per a estudiants i alumnes, ja que en aquest apareixen recollits els diferents continguts, criteris d'avaluació, estàndards d'aprenentatge i competències que s'usen per a realitzar i avaluar les unitats didàctiques. Aquest currículum, recull tots els aspectes anteriors per blocs i per assignatures.

Quant al currículum d'Educació Física hi ha establits 6 blocs (els quals recullen els seus continguts, criteris d'avaluació, competències i estàndards d'aprenentatge). 5 d'aquests blocs tracten aspectes de situacions on es treballa la motricitat (fina i gruixuda) i un bloc connectat amb aprenentatges amb caràcter transversal. No obstant això, pense que en el document pont, hi ha elements com els indicadors d'èxit i objectius que són molt importants i no apareixen en el currículum. Al meu entendre, haurien d'aparéixer, ja que són de vital importància per al desenvolupament tant de l'assignatura com de la relació docent-alumne.

En conclusió, és un currículum bastant complet (encara que falten aspectes importants com he comentat anteriorment), ja que es tracten diversos continguts molt interessants per al desenvolupament de conceptes, aprenentatges i continguts dels alumnes/as. A més, també es desenvolupa gràcies al currículum la motricitat, aspectes socials, treball cooperatiu i aspectes emocionals i cognitius de l'alumne.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

POSTS DESTACATS

1.TRADICIÓ VS MODERNITAT