martes, 3 de noviembre de 2020

4. ¡PRÀCTICA DEPORTIVA EN PLENA PANDÈMIA COVID-19! ¡RESTRICCIONS!



La realització de la pràctica esportiva aquest curs degut als protocols de COVID-19, no hem gaudit tant com ens agradaria. Dic això, ja que haver de jugar amb la màscara dificulta molt el joc, ja que la respiració i la transpiració de la suor no és la mateixa que sense màscara. A més és un element que molesta a l'hora de la realització d'activitat física siga la pilota valenciana, anar a córrer o qualsevol altre esport o joc.

No obstant això, hem de ser responsables, hem de tindre en compte que això és una pandèmia i tots hem de remar en la mateixa direcció per a eixir d'aquesta situació tan negativa al més prompte possible. Per això pense que la realització de pràctica esportiva es pot realitzar amb màscara, ja que en la universitat ens permeten parar si tenim alguna dificultat per a respirar o estem cansats.

M'agradaria afegir un exemple o vivència personal. En el meu cas, entrene a un equip de bàsquet i els xiquets estan jugant els uns contra els altres sense màscara, alguna cosa que tal com està la situació del COVID em sembla lamentable i il·lògica, ja que d'aquesta manera els contagis es poden disparar i provocar el confinament o el tancament de negocis. S'ha de fer esport, però amb les seues mesures pertinents.

En conclusió, estem en una situació excepcional, per la qual cosa la realització de pràctica esportiva en aquest temps és també excepcional. Tanmateix, això no significa que no realitzem esport, sinó que hem de fer activitat física però amb una sèrie de mesures, tant als polideportius o gimnàs (classe) com als parcs on juguen els xiquets quan ixen de l´escola.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

POSTS DESTACATS

1.TRADICIÓ VS MODERNITAT