miércoles, 16 de diciembre de 2020

8. 😁AVALUACIÓ DE DIDÀCTICA DELS JOCS I LES ACTIVITATS ESPORTIVES😁

😁AVALUACIÓ DE LA ASIGNATURA DE JOCS I ESPORTS😁

Finalment, quant a la evaluació de la nostra asignatura de didàctica de jocs i esports, crec que els ítems avaluatius (és a dir, si el treball conta un 35%, el blog conta un 20%) estan molt be, ja que crec que els percentatges estan adaptats a la dificultat de la feina.

A més a més, pense que l´avaluació dels nostres docents (Irene, Cristina i Dani) será bona, ja que són uns profesionals educatius amb molta aptitud per a la educació. També m´agradaria dir que ens han ensenyat moltes coses, com per exemple aquestes:

- Amb Dani, hem aprés moltes coses de la pilota valenciana tant teóriques (teoria de la pilota valenciana, modalitats, etc) com aspectes pràctiques (jugar partides de pilota valenciana). A més a més, em pareix un gran professor ja que ha estat darrere de nosaltres ajudant-nos molt de temps.

- Per altra banda, Irene ens ha ensenyat a fer un projecte educatiu crític molt interessant i amb el que hem aprés moltísimes coses. També amb Irene he aprés els estils d´ensenyança (mando directe, ensenyança recíproca, etc). 

- Per últim amb Cristina, hem tractat diversos aspectes sobre esports com el rugbi, taekwondo, bàsquet, futsal i voleibol. També ens ha ensenyat les fases d´un escalfament (mobilitat articular, seqüència de movimients, técnica de carrera i tornada a la calma), les quals les posarem en práctica una vegada sigam docents.

En conclusió, ha sigut un curs atípic degut a la COVID. No obstant, crec que hem aprs molt amb aquesta asignatura i amb les altres. Per això, crec que l´objectiu d´aquest curs established complit amb merit, perquè encara que hem trobat moltes dificultats hem anant avançant i aprenent materia. Per altra banda, de la qualificació dels mestres als alumnes (nosaltres) o puc dir res ja que encara no ens han donat qualificacions. No obstant, pense que qualificaran bé, ja que els feedbacks que ens han donat al llarg del curs han sigut els correctes i sempre ajudant-nos a totes les feines, treballs o dubtes.

Moltes gràcies Dani, Irene i Cristina. En la meua opinió, el treball ha sigut molt bo, espere que penseu de la mateixa forma de nosaltres. Salutacions i espere tornar a vore-vos en un futur.


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

POSTS DESTACATS

1.TRADICIÓ VS MODERNITAT