jueves, 5 de noviembre de 2020

6B. PARTIDA PILOTA VALENCIANA AL YOUTUBE

 Degut a les inclemències meteorològiques, no he pogut fer la pràctica de pilota valenciana en el trinquet. No obstant, m´he imaginat la pràctica en el trinquet i he fet una reflexió amb les idees de les diferents sessions de pilota valenciana que hem donat al gimnàs de la facultat. A més a més, tal i com em va dir Dani, he vist una partida de pilota valenciana. Més concretament, he vist la final del Master de la Generalitat de escala i corda del 28/4/2013.

Com a reflexió, tinc que dir que m´ha agradat molt vorer la partida, ja que ha sigut molt entretenida. El resultat ha sigut 60/30 (quant als jocs) per als rojos. En l´equip blau he pogut vore a Álvaro, del qual tinc un post en aquest blog de la seva història com a jugador i com a persona (biografia).

A més a més, he vist els diferents aspectes técics i tàctics dels jugadors professionals, com per exemeple les baixades d´escala, la ferida (feta per un el jugador més prop a la corda-feridor professional) i els diferents colps com la volea, el rebot, el manró o el bot i braç.

En conclusió, he de dir que ja havia vist diferents partides de pilota valenciana tant en la televisió com al trinquet i que és un esport molt divertit de vore i sobre tot de practicar-ho. Espere que als lectors li agrade aquesta partida tant com a mi o més.

Victorio Martín Sala.

4 comentarios:

  1. Hola Victorino, el recurso que utilizas del hipervínculo me parece muy productivo. Además, has podido comprobar varias aspectos tácticos y técnicos de la partida que has visto. Considero que está muy bien la entrada, pero me parece que te ha quedado un poco breve y le podrías haber sacado más jugo. La nota que creo que merece es un 8.

    ResponderEliminar
  2. Buenas, me alegro que te haya gustado, aunque nos podrías haber dejado el vídeo por aquí para que pudiéramos disfrutarlo. La entrada es un poco breve pero me alegro que te haya gustado, yo de pequeño también vi unas cuantas en la televisión valenciana. (canal 9). Te mereces un 9.

    ResponderEliminar
  3. Hola Victorio,

    Una entrada enriquidora per l'aportació amb hipervincle de la Final Masters de la Generalitat en 2013, donant més informació sobre la teua passió amb la pilota i l’oportunitat de vore una partida històrica entre l'equip roig de Tomas II, Javi i Puchol II i l'equip blau de Àlvaro, Jesús i Herrera.

    L'únic que canviaria és que l'hipervincle pertany a la segona part de la final, dividida en dos vídeos de youtube. Haguera posat el primer o els dos.

    9/10

    ResponderEliminar
  4. Hola Victorio. La veritat que veure partides de pilota valenciana amb els comentaris de Canal 9 era magnífic. Pel que fa a l'entrada, crec que hagueres pogut abordar alguns altres aspectes o, introduir temes que et pareixen interessants, ja que, s'ha quedat una entrada bastant simple i amb molt poc de contingut per a futurs docents. La meua nota és un 7'5.

    ResponderEliminar

POSTS DESTACATS

1.TRADICIÓ VS MODERNITAT